Presentatie(top)

Le Cornet - Photo 1

Woordje uitleg

Deze nieuwe, moderne puntzak is in feite het resultaat van een doelgerichte studie: hoe kan een juiste verluchting ervoor zorgen dat een product langer knapperig en dus langer smakelijk blijft. Het sausvakje binnenin maakt het aangenaam en makkelijk om lekker van uw eten te genieten.

Reacties

Thomas Broeckaert – Sales Manager

“… Eerlijk gezegd is het heel praktisch. Geen slap frietje meer te ontdekken in deze puntzak, dankzij die luchtgaatjes. En ook wat hygiëne betreft is dit een grote verbetering…geen vieze vettige vingers meer zoals met die ouderwetse verpakkingen…”

Reacties

Romain B

“…Ik ben zelf uitbater van een frietzaak en dit jaar heb ik deze nieuwste cornet in gebruik genomen. De klanten zijn razend enthousiast. Ze nemen hun cornet zelfs mee naar het strand om ermee te flaneren. Bedankt voor uw cornet… hij is gewoon geniaal !…”

Ze vertrouwen ons (top)

Fotogalerij (top)

Men spreekt erover (top)

Laat u kennen :Personaliseren(top)

U kunt uw cornets zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Wij printen uw logo, uw adres in een of meerdere kleuren, we zetten er een foto op, een tekening…

Bedrukking in 1,2,3 of 4 kleuren, verguldsel met verhitting, blinddrukken. Neem even contact met ons op.

Partners (top)

de vier plaatsen van de wereld (top)

Voeg u bij ons :

Instagram

Reacties

Corentin Pirard – Web ontwikkelaar

“… Ik ben echt blij dat ik niet langer vieze handen moet krijgen met die saus.
Ik waardeer deze cornet des te meer omdat ik er een hekel aan heb als de saus direct op de friet wordt gegooid. Ik wil die saus altijd gescheiden houden. En dat doet jullie cornet ! Vroeger moest ik maar zien hoe ik het zou klaarspelen met m’n frietzak en m’n sauscupje…”

Reacties

Frédéric Seront – Journalist

“… Het is inderdaad waar dat de frietjes onderaan de zak lekker knapperig blijven. En het idee van zo’n sausvakje binnenin is ook uitstekend want zo kunnen we naar believen onze friet blijven sausen… tot en met het laatste frietje !…”

Ecologisch verantwoord(top)

Het papier dat gebruikt wordt is een product van het merk FSC (Forest Stewardship Council). Dit garandeert de consument dat het papier afkomstig is uit duurzame bebossing.
Dit papier is volledig traceerbaar.Bovendien is dit “voedingswaren”-papier: in de binnenkant van de cornet zit een vet-bestendige beschermlaag die ervoor zorgt dat er geen enkele vette voedingsstof door het verpakkingspapier kan heenkomen. Het sausvakje zorgt ervoor dat we die vervuilende plastic sausvaatjes en cupjes voorgoed mogen vergeten.

Picto_Compostage

Contact (top)

Wilt u meer informatie ?
Wij beantwoorden met plezier al uw vragen omtrent ons product.
Vult u a.u.b. onderstaand formulier in of belt u even naar onderstaande nummer :
+32 (0)2 201 54 06

    Naam (verplicht)

    Maatschappij

    Email (verplicht)

    Website

    Mededeling